Всім привіт від спільноти ФМ зі Старокостянтинова


Мир і добро!✋!

Наша спільнота – дуже молода, адже тільки недавно нам був 1 рік. Тому ми надалі продовжуємо зростати і запрошувати людей до нашої сім’ї. До нас, щоб слідувати за святим Франциском, приєдналось багато осіб з відкритим і щирим серцем, а ми як «старічки» впроваджуємо їх і допомагаємо.

Незважаючи на пандемію, ми змогли бути присутніми на реколекціях Ґреччо, котрі відбулися у Львові (дуже вдячні львівській спільноті ФМ за те, що прийняли нас), де ми продовжували (деякі почали) дізнаватись про життя Ісуса та нашого покровителя, святого Франциска з Ассізі.

Ми ще дуже молоді та мало чого знаємо. Проте ставши членами Францисканської Молоді, ми можемо проводити зустрічі й одночасно вчитись це робити разом із спільнотою. Вже кожен з нас спробував цю відповідальну й повчальну мить (можете глянути на фотографії).

Також цьогорічна тема багато чого нас навчає, і в такий спосіб ми покращуємо свої стосунки з Богом.

Спільнотою розбираємо нашу молитву, тому що вона дуже важлива в житті християнина. Ми вчимось ще більш відкрито прославляти Бога, Його Матінку й Франциска. Також через роздуми, молитви, антифон Франциска до Марії та Сонячну пісню ми пізнаємо стосунки Франциска з Богом, адже він щиро прославляв Його. А це все намагаємося виконувати в домашніх завданнях.

Ну це було все) Дуже дякую вам за увагу! Чекаємо на найкращий період в житті Бога (Воскресіння!) З Богом! 😘✋🏼

Діана Рябчук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.